Loading...
Referenssit & Uutiset2018-11-30T11:37:26+00:00

Referenssit

Yritykset

Julkiset hankintayksiköt

Uutiset

Vuores palvelu Oy on Tampereen Vuoreksen kaupunginosan palveluyhtiö, jonka osakkaita ovat Tampereen kaupunki sekä alueen asunto- ja kiinteistöyhtiöt. Vuores Palvelu omistaa ja rakennuttaa alueen korkeatasoisen tietoverkon, ylläpitää sitä ja järjestää alueverkkoon tukeutuvia palveluja. Alueverkko on toteutettu kokonaan optisella kuitukaapelilla ja se on kytketty kaikkiin palveluyhtiön osakkaina oleviin asunto ja kiinteistöyhtiöön. Myös alueella olevat omakotitalot voivat liittyä Vuores-verkkoon.

Learnpoint toimi Vuores Palvelun konsulttina verkon palveluiden määrityksessä ja kilpailutuksessa. Vuores Palvelun ja Learnpointin osaamisen yhdistävällä yhteistyöllä varmistettiin, että laaja julkinen hankinta onnistui erinomaisesti. Tuloksena Vuoreksen asukkaat ja yritykset saavat nauttivat jatkossakin erittäin laadukkaista tietoverkon palveluista kustannustehokkaasti.

Med Group on nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys, joka toimii kuntien, sairaaloiden ja terveysasemien luotettavana kumppanina. Med Group palvelee myös yksityisasiakkaita heidän henkilökohtaisessa arjessaan tuottamalla kotiin vietäviä palveluita sekä yksityisten hammaslääkäriasemien kautta.

Konsultoimme Med Groupille kasvavan organisaation tarpeita vastaavat puhe -ja tietoliikenneratkaisut.

ikoni    Julkaisimme uudistuneet kotisivut! Tälle palstalle lisäämme ajankohtaisia asiakasuutisia sekä kertomuksia asiakasprojekteistamme.

PL_LOGO_Learnpoint_Oy_FI_384873_web

Ilolla voimme kertoa, että Learnpoint sai Suomen vahvimmat Platina-sertifikaatin. Platina-taso myönnetään yrityksille, jotka ovat päässeet yli kolmena vuonna korkeimpaan ”Suomen vahvimmat” luokitukseen. Isoin kiitos kuuluu luonnollisesti asiakkaillemme!

Koulutuskeskus Salpauksen tulostusympäristö uusiksi

”Luotimme Learnpointin asiantuntemukseen aikaisempien kokemustemme perusteella – yhteistyö on vaivatonta ja projektit etenevät suunnitelmien mukaan.” – Minna Eskonsipo, palvelupäällikkö

Lue lisää!

Konsultoinnin avulla jopa 30 % säästöt

 ”Learnpoint kilpailutti eri operaattorit, jonka jälkeen muutimme toimintaamme suositusten mukaisesti. Säästöjen arvioidaan olevan 20-30 %.” – Timo Parikka

Lue lisää!